avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Va rog sa ma ajutati - cumpărare casă fără ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Va rog sa ma ajutati - cumpărare casă fără autorizație de construcție

Buena ziua. Am cumparat 2 case pe acelasi teren una are autorizatie una nu. Am depus cerere pt urbanism si mi sa comunicat sa mi rezolv prima data. cu autorizatia de constructii. Am fost la notar si am facut o declaratie pt a intra in legalitate si la un topograf pt planul caselor si le am depus la primaria. Eu vreau sa mi construiesc un etaj pe casa care am autorizatie dar pana nu rezolv cu cealalta nu pot. Ma intereseaza la cine sa apelez ce pasi mai am de urmat sa nu ma mai invart in cerc. Cam cat ar dura toata treaba asta. Case le asa leam cumparat. Pe cf e trecut o casa si dependiente la prima ríe am trecut o casa +o pivnita ten uita separa.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:50, 2 Decembrie 2019
Buna ziua,
Mergeti la arhitectul primariei si discutati cu dumnealui, poate va poate ajuta sau indruma cumva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Constructie cu etaj Tudora Buzatu Tudora Buzatu Vreau sa construiesc un magazin mic , însă cei de la primărie imi spun ca trebuie sa construiesc P+1 ca asa e zona!De unde stiu sigur ca in acea zona ... (vezi toată discuția)
Probleme cu planseul casei Andyf Andyf Buna, as dori sa sa rog sa imi dati un raspuns la urmatoarea intrebare: Locuinta mea este o adaugire de o casa cu 4 apartamente (2 la parte 2 la etajul 1), ... (vezi toată discuția)