avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Termen intermediar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Termen intermediar

Buna ziua ce inseamna termen intermediar in instanta într-un proces civil autoritate tutelara
Cel mai recent răspuns: Dulgheru catalin , utilizator 14:58, 30 Noiembrie 2019
Probabil un termen acordat pentru a se realiza o procedura, o anchetă socială prin comisie rogatorie etc.Atunci când termenul următor este lungs si exista posibilitatea de a se amana pt diverse motive se poate stabili un astfel de termen pt a se vedea cum se soluționeze expertiza respectiva sau ancheta- etc.Oricum nu va afectează cu nimic .
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Sau facut anchetele sociale sa audiat minora teoretic ar trebui sa fie ultima infatisare doar ca scrie termen intermediar

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil un termen acordat pentru a se realiza o procedura, o anchetă socială prin comisie rogatorie etc.Atunci când termenul următor este lungs si exista posibilitatea de a se amana pt diverse motive se poate stabili un astfel de termen pt a se vedea cum se soluționeze expertiza respectiva sau ancheta- etc.Oricum nu va afectează cu nimic .

Sau facut anchetele sociale si toate demersurile teoretic ar trebui sa fie ultima infatisare dar vad ca scrie termen intermediar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie strainatate autoritate tutelara Kiwi Kiwi Buna ziua! Sunt cetatean roman, rezident spaniol cu domiciliul in Spania. In prezent am un proces, in Romania, de divort cu minor in urma casatoriei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea problema la care va rog sa imi dati ... EmanuelaElena EmanuelaElena Buna ziua. Am o problema la care va rog sa imi dati un raspuns. Sunt in divort de 2 ani iar procesul a tot fost amanat din cauza ca \"sotul\" nu s-a prezentat. ... (vezi toată discuția)
Conflict de competenta teritoriala Florina-Bodnar Florina-Bodnar buna seara numele meu este Bodnar Florina locuiesc in Cipru cu fetita mea . in februarie 2014 am depus actele de divort prin avocata mea din orasul in care am ... (vezi toată discuția)