avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua eu am fost impreuna cu fostul in comcubinaj am avem un baiat de 3 ani copilul este nascut si a locuit cu mine in italia are rezidenta acolo la un moment dat tatal copilului in ultimele 7 luni a venit de 2 ori in italia cate o zi cu banii nu nea ajutat delok copilul in romania a venit in 3 ani maxim de cateva ori de sarbatori sau cand a avut botezul el ma pus sa ma prostituez altfe la fiecare cuvant al meu era mereu o amenintare ca imi va lua copilul cand am renuntat pt ca pur si simplu nu mai faceam fata a venit in italia ma mintit ca ma aduce in romania sa facem acte copilului dupa care ajunsi in romania ma batut mia luat copilul si ma pus pe avion inapoi in italia primesc mesaje de la persoane ca copilul meu sufera si eu nu mai rezist fara el as vrea sa precizez ca el nu sta cu copilul in romania la dus la parinti si el locuieste cu noua lui iubita am facut niste plangeri la politie in italia dar se pare ca nu sau luat in seama as vrea sa stiu ce sanse am sa imi pot lua copilul inapoi pt ca traim amn2 separat suferind din cauza unui om care defapt nu ii pasa de nici unul din noi 2
Cel mai recent răspuns: Maria 1996 , utilizator 19:04, 5 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Daca nu ati inaintat deja de urgenta cerere de ordonanta presedintiala cum v-am sfatuit, luna aceasta sigur nu rezolvati ptr ca instantele din Craiova au stabilit termene abia dupa 9 ianuarie cel mai devreme ptr solutionarea cererilor de ordonanta avand ca obiect suplinire consimtamant deplasare minor si stabilire domiciliu.

Avocati mei au depus deja in dimineata aceasta ordonanta sper sa fie totul bine si sa reusim
El ar putea contesta ordinanta mea?

Maria 1996 a scris:

Daca nu ati inaintat deja de urgenta cerere de ordonanta presedintiala cum v-am sfatuit, luna aceasta sigur nu rezolvati ptr ca instantele din Craiova au stabilit termene abia dupa 9 ianuarie cel mai devreme ptr solutionarea cererilor de ordonanta avand ca obiect suplinire consimtamant deplasare minor si stabilire domiciliu.

Avocati mei au depus deja in dimineata aceasta ordonanta sper sa fie totul bine si sa reusim

~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pt ajutorul acordat din suflet va multumesc acum astept un raspuns sper sa vina cat mai curand

Ordonanta presedintiala este executorie dar poate fi atacata insa exercitarea caii de atac nu suspenda executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu nabadai de cetatean arab Bibicu78 Bibicu78 Buna ziua Am urmatoarea speta. O prietena de-a mea, s-a casatorit in italia cu un cetatean egiptean cu care are un copil. Dupa 3 ani de casatorie a hotarat ... (vezi toată discuția)
Adopþie prin cãsãtorie rodicaotetea rodicaotetea de curând m-am căsătorit, iar soţul meu are o fetiţă de 11 ani, există vreo procedură legală prin care pot înfia acest copil? (vezi toată discuția)
Soțul meu ma amenință Roxana0123 Roxana0123 Buna!Am o problema foarte grava și as avea nevoie de câteva răspunsuri.Locuiesc in Germania impreuna cu soțul și fetita noastră.Eu si soțul meu nu ne ... (vezi toată discuția)