Am facut un test de paternitate in instanta urmeaza sa primim rezultatul.intrebare:cand se primeste rezultatul la judecatorie daca ne ducem sa verificam la dosar putem afla rezultatul sau acesta ramane sigilat si il desface judele in sedinta si atunci il aflam?va multumesc
Daca instanta de judecata in a carei raza teritoriala domiciliati dvs/ paratul are implementat un sistem informatizat de accesare a dosarului, online puteti studia expertiza, inscrisurile aflate la dosarul cauzei, daca sunt scanate.
In caz contrar, va puteti adresa arhivei civile, in vederea consultarii dosarului.
Inainte de a incepe sedinta de judecata, aveti acces la dosar.
Da stiu ca avem acces la dosar daca ne ducem la arhiva
Eu vroiam sa stiu daca rezultatul atunci cand vine il putem vedea si noi inainte de sedinta sau el ramane sigilat si il deschide judele si noi atunci aflam?
Expertiza fie se afla deja la dosar si o puteti studia mergand la arhiva instantei, fie inaintea inceperii sedintei de judecata o puteti studia la dosarul cauzei.
Copie dosar
cris87
buna ziua
sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)
Test adn
alina27
buna seara.pe scurt...am un copil nerecunoscut de tata,cu care acum ma judec.am facut testul ADN pe data de 7 ianuarie 2008 si mi-a zis ca este gata in 30-60 ... (vezi toată discuția)