As avea nevoie de ajutor în ceea ce privește închirierea unui local.
Localul a fost deschis ca și restaurant.
De curând a închis activitatea.
Dansul vrea sa îmi vândă firma cu toate autorizațiile fără sa îmi spună ca este pe minus cu profitul net și datorii foarte mari.
Am descoperit online ca este dator și spunându-i despre asta a răspuns ca nu este datori către stat sau furnizori.
Mi-a răspuns ca dansul a vărsat bani în firma ca și asociat si ca asta m-ar ajuta pe mine pe viitor.
Nu prea ma pricep dar cum poate ajuta pe cineva o firma cu datori?
Eu nu prea as avea încredere în ce mai spune de acum încolo și de aceea apelez la specialiști în domeniu.
Mergeti la ANAF si scoateti un certificat fiscal la societatii, acolo figureaza toate datoriile firmei catre stat .
Mergeti la ONRC si scoateti un extras cu informatii despre firma, acolo o sa aveti bilantul dar este irelevant, se poate verifica si pe internet daca este afisat .
Luati legatura cu contabilitatea societatii sa vedeti actele contabile, eventuale facturi neachitate de catre societate catre prestatori si veti vedea despre ce este vorba .
Eventual daca stiti unde are datorii, puteti lua legatura cu societatile respective sa va ofere mai multe detalii despre datoriile firmei .
O firma cu datorii nu va ajuta, se poate ajunge sa raspundeti cu patrimoniul personal pentru datoriile societatii .
Firma
ionescu_ady
buna ziua
la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele
intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net
firma functioneaza
ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)