avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pierdut proces suspendare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pierdut proces suspendare permis

În 17 ianuarie 2020 am proces pentru că mi s-a suspendat permisul la o trecere de pietoni. Am făcut contestație doar pentru a putea pleca la munca, lucrez pe tir pe comunitate. Ma intereseaza in cazul in care pierd procesul în cât timp trebuie sa predau permisul ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Hofman86 , utilizator 14:11, 2 Decembrie 2019
Daca procesul se judecă la judecatoria si pierdeți puteti sa faceti apel la tribunal în 15 zile de când vi se comunice sentința prin posta.Daca pierdeți și la tribunal în 15 zile de la data pronuntarii trebuie depus.La tribunal nu mai așteptați să se comunice acasa ci în 15 zile de la ultima ședință depuneti.Oricum în funcție de instanta unde va judecati cat de încărcată este durează între 6 luni și un an cu aproximație.
Multumesc frumos

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca procesul se judecă la judecatoria si pierdeți puteti sa faceti apel la tribunal în 15 zile de când vi se comunice sentința prin posta.Daca pierdeți și la tribunal în 15 zile de la data pronuntarii trebuie depus.La tribunal nu mai așteptați să se comunice acasa ci în 15 zile de la ultima ședință depuneti.Oricum în funcție de instanta unde va judecati cat de încărcată este durează între 6 luni și un an cu aproximație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, plangere respinsa De_MooN_Ro De_MooN_Ro totul incepe in ziua de 19.06.2011 cand un politist ma opreste ca am depasit pe linia continua desi nu mai exista nimic in zona care sa ateste asa ceva. toate ... (vezi toată discuția)
Hotărâre cu drept se apel Liviu2221 Liviu2221 Bună ziua. Am făcut contestație la un proces verbal care avea ca obiect și reținerea de permis. L-Am pierdut și sa dar hotărârea cu drept de apel în ... (vezi toată discuția)
Respingere plangere contestatie suspendare permis marya17 marya17 Buna! Mi a fost suspendat permisul pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni,cu toate ca am oprit,eram pe dn cu 2 benzi pe sens a aparut un pieton ... (vezi toată discuția)