avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pentru postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pentru postnatal

Buna ziua.Din data de17ianuarie2018sunt intrata in crestere copil,in luna aprilie nasc al doi lea copil,din ianuarie pana in aprilie voi intra in postnatal,ce acte trebuiesc depuse la munca pentru acest concediu?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:18, 2 Decembrie 2019
Buna ziua,
Adeverinta de la AJPIS din care sa rezulte perioada cat ati beneficiat de indemnizatie precum si cuantumul acesteia.
Cu ea mergeti la angajator si reprezinta dovada ca indepliniti stagiul minim de cotizare pentru a beneficia de indemnizatia pentru concediul maternal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Ma aflu în situația în care CM al meu încetează în 31.03.2020,iar eu trebuie să nasc aproximativ în 19.04.2020. În cazul în care nu voi ... (vezi toată discuția)
Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
Din concediu de maternitate in altul de risc maternal LIlenuca LIlenuca Buna seara. Sunt in concediu de maternitate. Fetița împlinește 2 ani in 15.01.2020. Am fost solicitată sa ma întorc mai devreme cu o luna pentru ca soțul ... (vezi toată discuția)