avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Act Notarial pentru Curent
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Act Notarial pentru Curent

Buna ziua,

As avea nevoie de un sfat. Problema sta in felul urmator. Am cumparat o parcela dintr-un puz unde nu este curent. Am facut la enel demersurile pentru a obtine avizul tehnic de racordare, care l-am si obtinut, in valoare de aprox 20.000EUR. Cei de la enel mi-au spus asa: aveti 2 variante, achitati integral, si pentru o perioada de 10 ani, solicitati despagubiri de la cei care se racordeaza, sau va asociati mai multi si le dati hartie la notar cum ca nu aveti pretentii la despagubiri. Avand in vedere suma mare, as prefera sa ne asociem mai multi. Am vorbiti cu vecinii si ei sunt de acord. Acum as vrea sa mergem la notar si sa semnam hartiile conform carora eu nu am pretentie de despagubire de la dansii. De asemenea as vrea sa scriem ca vom imparti puterea in mod egal, si ca la momentul la care nu va mai fi suficienta puterea pentru consumatorii casnici, sa contribuim din nou toti in mod egal la redimensionarea instalatiei. Si as mai vrea sa le promit ca despagubirile care eu le voi obtine de la cei care nu au participat acum, le vom imparti in mod egal.

Puteti va rog sa ma sfatuiti cam ce fel de act trebuie facut, sau cum sa solicit asta la notar?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2019
MoniTomi, utilizator

Alte discuții în legătură

Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am câteva întrebări.pe o proprietate sunt 13 apartamente ... liviu_emil liviu_emil Buna ziua.am câteva întrebări.pe o proprietate sunt 13 apartamente (5-6 apartamente locuite-restul cu proprietari dar nelocuite)in 2 blocuri undeva in zona ... (vezi toată discuția)
Parcelare, despagubire sau vanzarea unui teren mostenit prin succesiune de la parinti? Ema_cumparator Ema_cumparator Buna ziua, Trei frati au mostenit prin succesiune un singur teren intravilan, cu o suprafata de 1200 mp (12m x 100m). Terenul are dubla deschidere la ... (vezi toată discuția)