avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie asigurari sociale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie asigurari sociale

Buna seara
Soția mea are o decizie de pensie de asigurări sociale în val de 183 lei (stagiu 11 ani și 4 luni+ 5 ani facultate la zi ) în baza unei decizii medicale cu încadrare în gr 3 de invaliditate.
Între timp am scos și un certificat de handicap accentuat fara însoțitor.
Dacă îl depunem și pe acesta la dosar mai are șanse pentru recalculare ?
Adeverință de studii efectuate la zi ( a fost ) depusă ulterior .
Certificatul de handicap nu l am depus.
Dacă îl depunem se va modifica ceva ?
Credeți că se v a modifica valoare pensiei( spun așa pt că în decizie scrie: pensie de asigurări sociale)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:54, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diploma de studii mai poate creste pensia cu aprocimativ 50 de lei.
Certificatul de handicap nu va aduce nimic in plus.
Va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 704 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate grad 3 cotimanis cotimanis Bina seara!Am fost operata la cap in luna ianuarie.In urma rezultatelor de la comisii am fost pensionata cu handicap grad 3. Am depus toate actele la casa de ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu 4 ore. netsky netsky Buna ziua!Sufar de schizofrenie.Am certificat de handicap grad accentuat.Lucrez de 9 ani intr un magazin.Ma simt din ce in ce mai rau.Nu mai rezist 8 ore.As ... (vezi toată discuția)
Pensie pirvuralucam pirvuralucam Buna ziua, mama mea are pensie pentru limita de varsta de 704 lei si pensie de invaliditate de 375 lei. Astazi a primit o decizie prin care i se spune ca ... (vezi toată discuția)