avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Diploma falsa/neexistenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Diploma falsa/neexistenta

Buna seara! O persoana "profeseaza" ca instructor fitness/personal trainer fara a fi calificat in domeniu. Acesta sustine ca a fost ajutat de o doamna pentru a obtine aceasta diploma deoarece are doar 8 clase, iar una dintre cerintele obtinerii este aceea de a avea studii medii. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu domeniul, falsul in fitness este ca si falsul in doctorat, deoarece in fitness se lucreaza cu individul, ceea ce inseamna ca acest fals instructor elibereaza diete, "prescrie" suplimente si adopta exercitii neadecvate , acesta nefiind profesionist in domeniu, iar o pozitie incorecta a executarii exercitiilor duce la accidentari foarte grave.
Ce sanctiuni sunt pentru aceasta falsitate si unde anume se fac sesizarile ?
Cel mai recent răspuns: Diana. , utilizator 00:03, 5 Decembrie 2019
Plangere la Politie pe [ link extern ]

Atentie ca o diploma care nu exista si nu a existat niciodata nu poate fi falsa!
El sustine ca a fost ajutat de o doamna pentru a o obtine, dar parca presimt ca minte si in legatura cu asta , Tocmai de aceea am scris falsa/neexistenta. Si chiar daca are sau chiar daca nu are tot nu are dreptul de a profesa.

tgeorgescu a scris:

Plangere la Politie pe [ link extern ]

Atentie ca o diploma care nu exista si nu a existat niciodata nu poate fi falsa!

Daca declarati minciuni la Politie, pe dvs. va taxeaza.
De ce as declara minciuni ? Detin dovezi , si se poate demonstra oricand ca aceste dovezi sunt autentice .

tgeorgescu a scris:

Daca declarati minciuni la Politie, pe dvs. va taxeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fac terapie online, gratuit, cu adolescenți care au nevoie de ajutor și nu își permit să meargă la psiholog. nu am studii în domeniu, pot fi acuzat că profesez fără drept de liberă practică? donsavas donsavas Buna ziua! Am si eu o intrebare. Din cate stiu,nu am voie sa profesez fara autorizatie,indiferent de domeniul in care lucrez. Am inteles ca e o fapta penala ce ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)
Probe in proces incredintare minori DianaV DianaV Sunt in proces de incredintare a minorilor si nu am fost casatorita cu tatal lor. Copiii (3 ani si 5 ani) au fost in grija mea exclusiva in ultimele 7 luni, de ... (vezi toată discuția)