Buna seara! O persoana "profeseaza" ca instructor fitness/personal trainer fara a fi calificat in domeniu. Acesta sustine ca a fost ajutat de o doamna pentru a obtine aceasta diploma deoarece are doar 8 clase, iar una dintre cerintele obtinerii este aceea de a avea studii medii. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu domeniul, falsul in fitness este ca si falsul in doctorat, deoarece in fitness se lucreaza cu individul, ceea ce inseamna ca acest fals instructor elibereaza diete, "prescrie" suplimente si adopta exercitii neadecvate , acesta nefiind profesionist in domeniu, iar o pozitie incorecta a executarii exercitiilor duce la accidentari foarte grave.
Ce sanctiuni sunt pentru aceasta falsitate si unde anume se fac sesizarile ?
El sustine ca a fost ajutat de o doamna pentru a o obtine, dar parca presimt ca minte si in legatura cu asta , Tocmai de aceea am scris falsa/neexistenta. Si chiar daca are sau chiar daca nu are tot nu are dreptul de a profesa.
Divort cu minori
mesmeea
Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)