avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista vreo șansa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista vreo șansa?

Buna ziua soțul meu a fost prins conducând băut și fără permis de conducere pentru a doua oară.exista vreo șansa sa nu execute pedeapsa?multumesc
A fost condamnat pentru prima fapta?
Sper ca nu, in detentie ii e locul
Da a fost la 1 an și 4 luni și 2 ani supraveghere
Scapa in cazul in care o sa fie achitat sau condamnat la amenda penala, dar sansele sunt foarte reduse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal peste suspendare . Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua, Prietenul meu are o suspendare de 3 ani . Înainte sa se finalizeze aceasta suspendare , a fost prins cu conducere fără permis . Asta in ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului Inconvenience Inconvenience Am fost prins cu alcoolemie de 0.84mg, care este pedeapsa pe care o pot primi nemaiavând antecedente.? (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)