avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vize de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vize de sedere

Buna ziua! Sunt din Republica Moldova.Am avut apartament in Bucuresti.,procurat in anul 1996, in care a locuit fostul meu sot.Suntem divortati din anul 2000.In tot acest timp ,el a folosit apartamentul pentru a se imbogati. S-a ocupat cu cetatenii. Cum pot sa aflu,cate persoane au fost puse la evidenta in acest apartament? Daca este vre-o limita in ce priveste numarul de persoane inregistrate .Si ce spune legea in acest caz?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturile fostei sotii simona nicoleta simona nicoleta buna seara! in anul 2004 m am divortat , platesc pensie alimentara pt minor in functie de salariul minim pe economie. in 2007 am vandut un apartament ... (vezi toată discuția)
Propietate,drept de propietate sor1 sor1 In anul 1996 am cumparat de la o persoana un imobil (apartament ) in Bucuresti si am facut un contract de vanazare cumparare olograf cu 2 martori,cu plata ... (vezi toată discuția)
Desfacerea casatorie in strainatate Motanulnou Motanulnou In anul 2001 ne-am casatorit in Bucuresti la Primaria sector 4. Cum putem divorta rapid avand domiciliul temporar la Viena ? Mentionez ca nu detinem bunuri ... (vezi toată discuția)