avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fără victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fără victime

Bună ziua!
Am lovit ușor cu masina in sensul giratoriu o doamnă pe bicicleta... Nu a avut niciun fel de leziune, a mers la spital cu ambulanța, i s-a făcut RMN care a indicat ca nu are nimic... Precizez ca a fost neacordare de proprietate din partea mea...
Voiam să știu, ce repercusiuni poate avea această fapta? Menționez ca mi-a fost suspendat permisul pentru 3 luni și aplicată amendă.... Am dovada de circulație pe care scrie clar"accident fara victime"... Se poate cumva prelungi dovada până sa mi se suspende permisul pentru 3 luni? Mai poate depune victima vreun fel de plângere si in cat timp de la accident? Specific faptul ca nu a avut nicio zi de spitalizare si e perfect sănătoasă conform analizelor...

Alte discuții în legătură

Buna tuturor, in data de 23.10 am avut un accident rutier, din ... eduard100 eduard100 Buna tuturor, In data de 23.10 am avut un accident rutier, din vina mea, neacordare prioritate de trecere a unui autoturism. S-a solicitat ambulanta deoarece ... (vezi toată discuția)
Accident masina bicicleta ContSters318924 ContSters318924 Buna seara,acum o luna am avut un accident cu o bicicleta intr-o intersesctie pe un drum cu prioritate am avut intentia de a vira dreapta,in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)