Buna tuturor,
In data de 23.10 am avut un accident rutier, din vina mea, neacordare prioritate de trecere a unui autoturism. S-a solicitat ambulanta deoarece soferul era speriat si acuza o durere la antebrat dar s-a dovedit a fi doar o durere locala iar victima nu are nevoie de nicio zi de spitalizare.
Acum pe numele meu este in lucru un dosar pentru vatamare corporala din culpa si am primit dovada cu drept de circulatie 15 zile dar care am inteles ca se poate prelungi pana se claseaza dosarul si primesc rezolutia finala, adica suspendarea permisului 90 de zile.
Intrebarea mea este: Suspendarea permisului va incepe de la data primirii rezolutiei finale si prezentarea documentelor la Politie sau de la data expirarii ultimei dovezi de circulatie?? Daca nu voi mai solicita timp de 3 luni o dovada de circulatie va fi considerat suspendat permisul si il voi putea ridica dupa clasare?
Amenda
danmiclovan
Buna ziua
In urma unui accident mi s-a retinut permisul dar mi s-a dat o dovada pe 2 saptamani pt a conduce. Apoi nu am mai prelungit dovada timp de aprox. ... (vezi toată discuția)