In urma unui accident mi s-a retinut permisul dar mi s-a dat o dovada pe 2 saptamani pt a conduce. Apoi nu am mai prelungit dovada timp de aprox. o luna dupa care am luat iar dovada pt 30 de zile. Dupa finalizarea dosarului de la Procuratura in care se va da NUP incepe perioada de suspendare de 3 luni, sa zicem. As vrea sa stiu daca din aceasta perioada se scade sau nu acea luna in care nu mi-am prelungit dovada.V-as ruga sa-mi spuneti si la cat s-ar ridica amenda pt neacordare de prioritate. Multumesc
perioada de suspendare incepe din momentul in care va expira dovada de circulatie...si daca o prelungiti din momentul in care se finailzeaza dosarul...
amenda o primiti cel mai probabil cand se da de catre procuror NUP
Sanctiunile sunt conditionate de incadrarea exacta care poate fi realizata dupa administrarea documentelor medicale/zile spitalizare/zile ingrijiri medicale a partii internate
In final sanctiunile sunt dispuse de procurorul care cerceteaza dosarul dvs
Dupa primirea comunicarii cu solutia de neinceperea urmaririi penale confirmata de catre parchet,vi se aplica,de catre politie , sanctiunea contraventionala de neacordare de prioritate si suspendarea permisului pt.60 zile.cuntumul amenzii este stipulat in Reg.pt.aplic OG 195/02.
daca ati beneficiat de prelungirea dovezii pe parcursul cercetarilor atunci cele 60 zile curg de la expirarea ultimei perioade scrise pe dovada in caz contrar vi se restituie permisul
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Suspendare permis
napoleonul
Salut,
ma lamuriti,va rog,intr-o problema. Acum 2 luni a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unui pieton. La manevra de mers inapoi,pt ... (vezi toată discuția)