avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare fisa de post

La sfarsitul lunii august, in urma unor reclamatii pe care le-am facut, mi-a fost modificata fisa de post prin retragerea atributiilor de coordonator, Am fost chemata la institutie pentru a o semna, nestiind despre ce este vorba. Am fost pusa in fata faptului implinit! Vreau ca aceasta decizie sa o invoc in instanta. O mai pot face acum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 3 Decembrie 2019
Cand ati primit acea decizie ?
In data de 27 august 2019 a fost intocmita iar mie mi-a fost data in 03.09.2019
Aveați la dispozitie 45 de zile de la comunicare pentru a o contesta.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva david - adrian1 david - adrian1 am fost concediat ca urmare a desfiintarii postului de director economic din motive de restrangere a activitatii in conformitate cu art 65 codul muncii. actul ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile angajatilor la externalizare Iulia2020 Iulia2020 Situatia sta in felul urmator: incepad cu data de 1 aprilie am fost externalizati in baza legii 67/2006. In aceste peste 2 luni ni s-au dat tot felul de ... (vezi toată discuția)
Modificare si completare fisa postului - conditii ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma lamuriri in legatura cum este corect sa se procedeze in situatia urmatoare: - incepand cu luna iulie 2017, institutia ... (vezi toată discuția)