avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum aflu daca au mai fost date avize inainte pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum aflu daca au mai fost date avize inainte pentru modificare

Buna ziua!
As dorii sa stiu cum as putea afla daca s-au mai dat avize sau autorizatii pentru schimbare/modificare la un spatiu comercial?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 3 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Interesati-va la Primarie...

Autorizația de construire și anexele acesteia au caracter public și se pun la dispoziția publicului spre informare pe pagina proprie de internet a autorității administrației publice emitente sau prin afișare la sediul acesteia, după caz.
(art.7 alin.21 din Legea 50/1991)

Autoritățile prevăzute la art. 4 fac publică emiterea autorizației de construire sau, după caz, a actului de respingere a cererii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții și pun la dispoziția publicului următoarele informații:
a) conținutul autorizației de construire și al anexelor aferente, care includ toate condițiile necesare a fi îndeplinite de solicitanți, sau, după caz, conținutul actului de respingere a cererii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții;
b) principalele motive și considerente pe care se bazează emiterea autorizației de construire sau, după caz, a actului de respingere a cererii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții, ca urmare a examinării comentariilor și opiniilor exprimate de public, inclusiv informații cu privire la desfășurarea procesului de consultare a publicului;
c) descrierea, după caz, a principalelor măsuri pentru evitarea, reducerea și, dacă este posibil, compensarea efectelor negative majore, conform actului administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecția mediului.
(art.7 alin.23 din Legea 50/1991)
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie CAI2010 CAI2010 Vecinii au înălțat curtea cu 50cm si au început construcția unui gard langa cel deja construit de catre mine, a cărui inaltime depășește gardul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre accesul liber la informatii de interes public Boddy47 Boddy47 As dori sa stiu daca actele depuse la Primarie, in vederea obtinerii certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire pentru un bloc, in speta, ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001, documente de interes public mirelaapostol mirelaapostol In baza legii 544/2001 am solicitat unei primarii copia unui certificat de urbanism si a unei autorizatii de construire. Primaria a raspuns ca :\"intrucat din ... (vezi toată discuția)