avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN potrivit pentru productia de sandwich-uri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN potrivit pentru productia de sandwich-uri care vor fi comercializate tot de catre producatori prin interemdiul unor automate

Buna ziua,

Ma aflu intr-o nebuloasa din care sper sa ma ajutati sa ies.
Situatia mea sta cam asa: vreau sa produc sandwich-uri ( intr-o locatie), pe care tot eu sa le vand, in anumite unitati, prin intermediul unor automate. Dupa capul meu am ales ca pentru acest lucru sa schimb obiectul principal de activitate de la Registrul Comertului ( am fost indrumata prost initial si acum sunt nevoita sa schimb activitatea) si sa pun ca si obiect principal 1089- Fabricarea altor produse alimentare si sa autorizez si 4799- Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, chiscurilor si pietelor. Asa mi s-ar fi parut logic, insa am fost la autorizatii la DSVSA si mi s-a spus ca "avand in vedere ca automatele de produse alimentare sunt considerate unitati de vanzare cu amanuntul, ce urmeaza a fi inregistrate sanitar veterinar, solicitati la Registrul Comertului codul caen de catering 5621, pentru o incadrare corespunzatoare legislativa". In acest cod nu se regaseste activitatea mea.
Ce fac in cazul acesta? Pot sa autorizez si acest cod CAEN, dar obiectul meu principal sa ramana pe 1089? Sau cum pot proceda ca sa pot activa in deplina legalitate?
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Xtyana, utilizator

Alte discuții în legătură

Coduri caen corecte pentru activitati catering Valentinafrangu Valentinafrangu Buna ziua, As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru anumite activitati roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare mi-am deschis o intreprindere indiv. ce cod caen imi trebuie pt a organiza nunti cu meniul meu complet ca si restaurant la ... (vezi toată discuția)