avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... c
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

c

buna seara,
Am urmatorul caz,
In urma unui partaj judiciar am obtinut o parte din curtea parinteasca.
Pamantul a fost folosit de fratele meu pana acum si vreau sa-mi i-ai pamantul. Proprietatea este ingradita si este in margine de strada langa islazul comunal. partea care mi revine este in margine .Intrebarea mea este cine muta gardul ?
multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: AntoniaCristiana , utilizator 19:50, 19 Decembrie 2019
Buna seara,
Daca nu va intelegeti CIVILIZAT sa schimbati gardul de comun acord, atunci va trebui sa solicitati ajutorul unui executor judecatoresc.
multumesc pentruu raspuns! as putea sa stiu care este baza legala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vrea sa plece din casa lionut lionut Buna ziua, sunt divortat de sotie de mai bine de o luna, iar aceasta nu vrea sa plece din casa. Divortul a fost facut la notar, unde s-a specificat ca ea se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !avem o proprietate pe care am mostenit-o cei 4 frati ... Geta I Geta I Buna ziua !Avem o proprietate pe care am mostenit-o cei 4 frati .In spatele acestui imobil exista alta proprietate achizitionata de unul din cei 4 frati(cele 2 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune AD2103 AD2103 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Bunicul si bunica mea din partea mamei au decedat in urma cu 15 ani. S-a făcut succesiune pe casa ... (vezi toată discuția)