avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire - imputernicire pe un depozit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire - imputernicire pe un depozit

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot primi ajutor de incalzire in cazul in care sunt imputernicit pe depozitul bancar al unei rude.
Nu locuiesc cu ruda respectiva si nu sunt in intretinerea acesteia.
Indeplinesc toate conditiile pentru acordarea ajutorului si nu detin depozite bancare.
La depunerea actelor, am mentionat acest lucru si mi s-au cerut actele bancare ale rudei unde este mentionat titlul meu de imputernicit. Ruda nu doreste sa impartaseasca acestea cu terte parti.

Alte discuții în legătură

Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Procura administrare conturi DanielIosuf DanielIosuf Buna ziua, In urma succesiunii cauzate de decesul mamei, (eu si tatal meu fiind unici mostenitori), mostenesc de drept in afara de imobile si niste sume de ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate comerciala pe numele unei persoane care lucreaza la stat toadera toadera Buna ziua! O ruda apropiata vrea sa deschida o societate comerciala pe numele mamei mele, adica ea sa fie proprietar si administrator la noua firma. El nu ... (vezi toată discuția)