avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie medicalà
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie medicalà

Bunà ziua ! Và rog sà-mi spuneti dacà pot beneficia de pensie medicalà , având 61 ani , nu lucrez si am diagnostic de cancer la sân , urmând sà fac biopsie , chimioterapie , interventie chirurgicalà si , din nou chimioterapie . La Finante figurez fàrà venituri ; am ínceput sà plàtesc contributii la sànàtate . Và multumesc ! Georgeta Radu
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:59, 4 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie medicala golesti golesti Bunà ziua ! Am 61 ani si am descoperit , acum 3 luni , cà am un cancer la sân , urmeazà chimioterapia , apoi interventia chirurgicalà , pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Dacă noi, copiii pacientului, i-am cerut medicului curant sa nu îi spună că are cancer ... Laura Genoveva Laura Genoveva Dacă noi. ,că virgula copii i am cerut medicului curant sa nu spună pacientului că are cancer și aceasta ia spus ce putem face? Are dreptate medicul ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala marinela43 marinela43 Sunt în pensie de boala de când aveam 29 de ani datorita unor probleme grave de sănătate. In cursul anului 2001 la a doua intervenție chirurgicala de ... (vezi toată discuția)