avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit pe salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit pe salariu

1. Ce salariu net trebuie incasat la un brut de 1539 si cu scutire de la plata impozitului pe salariu in baza actului privind drepturile pentru persoane cu handicap.
2. E posibil sa ma dea afara datorita actului detinut in urma handicapului.
3. Este mai greu de calculat, îi impiedica cu ceva sau pur si simplu nu vor sa aplice legea
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
Pensionara noua, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate da firma in judecata pentru aplicarea gresita a scutirii de impozit pe salariu ? jon_jery jon_jery Lucrez la o firma (foarte mare) de aproximativ un an. La angajare, am negociat un salariu net, iar firma mi-a facut o oferta cu un salariu brut astfel incat ... (vezi toată discuția)
Se poate da firma in judecata pentru aplicarea gresita a scutirii de impozit pe salariu ? jon_jery jon_jery Lucrez la o firma (foarte mare) de aproximativ un an. La angajare, am negociat un salariu net, iar firma mi-a facut o oferta cu un salariu brut astfel incat ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe veniturile salariale EmiliaSimona EmiliaSimona Incepand din 27 noiembrie 2014 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Am prezentat certificatul de incadrare in grad de handicap, in data de 4 decembrie ... (vezi toată discuția)