avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Frauda \'mostenirea\'
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Frauda 'mostenirea'

Buna ziua. In prezent sunt victima unei tentative de fraudare prin intermediul email ului (am posibilitatea sa ma aleg cu o suma mare de bani de la un client al unei banci straine ce a murit, are o avere impresionanta, nu are mostenitori si culmea norocului, are tocmai numele meu de familie :))). Ma puteti sfatui daca are rost sa merg la politie? O sa il poata depista pe cel ce incearca sa fraudeze, sau ar fi doar pierdere de timp? Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
Aaalleexx, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:03, 5 Decembrie 2019
nu, e pierdere de vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romanii, calcati in picioare de o institutie politica ContSters258804 ContSters258804 Dragi romani,va anunt ca suntem in razboi.Nu este unul cu implicatii militare dar cu toate acestea in tabara noastra se aduna victime pe zi ce trece;victime ... (vezi toată discuția)
Escrocherie online henrichro henrichro Buna ziua, Recent am fost victima unei escrocherii online, fiind pagubit cu o suma de bani. Pe un site online, care este folosit in scop de frauda, se ... (vezi toată discuția)
Moºteniri internaþionale. FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună ziua. Am primit un mesaj al unui avocat dintr-o tară africană, mesaj referitor la o moştenire. Avocatul susţine că este executorul testamentar al ... (vezi toată discuția)