Buna ziua, am avut o datorie la Bancpost (decoperire de cont) pt care in 2017 executorul judecatoresc (Cimpulungeanu M.G.SARMIS) mi-a instituit poprire pe conturile bancare. In 2019 un alt executor (HOJDA SORIN si COCOS CONSTANTIN) instituie o alta poprire in numele bancii TRANSILVANIA, care a cumparat BANCPOST(in afara de descoperirea de cont mentionata nu am mai avut alta datorie, nici bancpost nici transilvania). Ce as putea face sa nu achit de 2 ori aceeasi datorie? (suma e destul de mare). Termenul de 15 zile pt contestarea executarii e depasit. multumesc.
Incercati sa vorbiti cu executorul judecatoresc si sa semnalati in scris acest aspect. Avand in vedere ca termenul pentru introducerea contestatiei la executare este depasit aveti urmatoarele posibilitati: 1. dupa ce se incaseaza de doua ori suma sa formulati o actiune avand ca temei de drept plata nedatorata/imbogatire fara justa cauza; 2. sa formulati o actiune in revizuire in masura in care sunt doua hotarari de incuviintare a executarii silite cu acelasi obiect. Studiati dosarul de executare si verificati care e situatia.
Plata in plus
geopop3
O societate a fost actionata in judecata pentru neplata unei datorii si bineinteles ca a pierdut si a fost obligata de catre instanta la plata unei sume de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont
creedy
Buna ziua!
Ma poate lamuri cineva in urmatoarea situatie, va rog?
In anul 2012, in baza unei adrese de infiintare poprire emisa de un executor bancar, s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Carmen Fica
In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)