avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... firme de recuperare a creantelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

firme de recuperare a creantelor

Avem un partener de afaceri care refuza sa plateasca o factura de cateva zeci de euro..este bine sa apalez la o firma de recuperare a createlor?ce risc?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:25, 7 Decembrie 2019
Riscati sa pierdeti si mai multi bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! poate cineva să mă lămurească? dacă este pronunțată ... Talida Covaci Talida Covaci Bună ziua! Poate cineva să mă lămurească? Dacă este pronunțată o hotărîre definitvă și irevocabilă de condamnare, iar persoana condamnată este ... (vezi toată discuția)
Contract nesemnat, act aditional si anexa da emilius emilius Buna ziua, Intre doua firme X si Y s-a incheiat un contract. Y nu isi respecta obligatiile si refuza sa plateasca lui X suma prevazuta in contract, actul ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans plătit pentru achizitie apartament Gabrielamaia Gabrielamaia Buna seara! In baza unei promisiuni de vanzare a unui apartament am achitat avansul de 20.000 de euro promis. Acum, inainte de plata primei rate din suma, ... (vezi toată discuția)