Intre doua firme X si Y s-a incheiat un contract. Y nu isi respecta obligatiile si refuza sa plateasca lui X suma prevazuta in contract, actul aditional si anexa.
De curand "s-a descoperit" ca acest contract nu era semnat si stampilat de niciuna dintre parti (partile au omis asta, o prostie bineinteles). Actul aditional(aici era prevazuta prestatia si suma) si anexa la contract au fost semnate/stampilate de ambele parti. Factura a fost trimisa prin posta si a fost acceptata de Y.
Intrebari:
- in cazul asta (contract nesemnat) mai sunt sanse ca X sa isi recupereze banii;
- se poate merge pe OUG 119/2007 chiar si cu acest contract nesemnat si cu celelalte acte doveditoare ale debitului?
Mi se pare putin cam riscant. Am avut dosare in care documentele erau mai "beton", adica semnate, acceptate, si tot mi s-a respins, atat pe OG 119/2007, cat si pe OG 5/'2001.
In plus riscati sa pierdeti timp pretios.
Probe la somatia de plata
xm
In afara de factura fiscala, care ar mai putea fi documente a caror insusire sa duca la somarea la plata a debitorului in instanta?presupunand ca debitorul nu ... (vezi toată discuția)