avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pauza in timpul orelor de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pauza in timpul orelor de noapte

Pauza de masa de 30 de minute din timpul programului de noapte poate fi scazuta din totalul orelor efectuate?De exemplu pentru un orar in intervalul 21 :00-6:00 , pauza de masa fiind la ora 2:00 , este legal ca si angajatorul sa ofere sporul de noapte de 25% doar pentru 7,5 ore, ci nu pentru 8 ore ?mentionez ca in pontaj in total sunt trecute 8,5 ore, ceea ce este si normal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 7 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este corect, daca in pontaj sunt trecute 8,5 ore...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! contractual am semnat pentru 8 ore de munca, recent ... Angajat17 Angajat17 Buna ziua! Contractual am semnat pentru 8 ore de munca, recent am fost mutat pe schimbul II (doar pe acest schimb, fara posibilitatea de a schimba vreodata ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Tomita9371 Tomita9371 Buna, Lucrez de luni până vineri in intervalul 19:30-04:00, incluzând ore de nopate, durata de lucru 8,5h. La final de luna, pentru orele de noapte, care ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte job part time Sandra Ionescu Sandra Ionescu Buna ziua, In cazul in care un job part time care se desfășoară de 3 ori pe săptămâna a câte 6 ore adica 18 h/ săptămânal programul fiind cuprins in ... (vezi toată discuția)