avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Delegatie cu document scazut
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Delegatie cu document scazut

Buna ziua, ma aflu in Italia de un an de zile , cu documente in regula, pe motive de sanatate. Din pacate cartea de identitate romana este expirata din octombrie si as avea nevoie sa fac o delegatie unei persoane din Romania pentru a putea inchide un contract pe numele meu. NU ma pot intoarce in tara din cauza conditiiei mele fizice si al tratamentului agresiv pe care trebuie sa-l continui. Pot folosii cartea de identitate italiana pentru aceasta delegatie? Cum trebuie sa procedez? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Scaderea (expirarea) cartii de identitate in italia nadia34mandea nadia34mandea buna seara tuturor avocatilor si multumesc anticipat pt raspunsuri.imi scade cartea de identitate dar am o problema.eu m-am casatorit in italia ,in romania eu ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si calatoria cu minorul in strainatate iulidea iulidea Detin doua cetatenii, romana si italiana, ma identific cu carte de identitate italiana, la fel si fiica mea de 6 ani cu care am venit in vizita la bunici in ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)