avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația elevului care a împlinit 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația elevului care a împlinit 18 ani

Am împlinit 18 ani în luna iunie, iar la începutul lunii septembrie am conpletat o cerere la liceu pentru alocație, care urma să-mi fie virată pe card. Când ar trebui să o primesc?
Cel mai recent răspuns: Pv_gabriel25 , utilizator 11:00, 8 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)
Alocatii Ali99 Ali99 Buna. Am implinit 18 ani in februarie. Am depus cerere la liceu si am primit alocatia pe lunile martie,aprilie si mai. Eu am terminat clasa a 11 a,urmand sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia dupa 18 ani Ada96 Ada96 Buna! Termin liceul in vara aceasta si am implinit inca din iunie anul trecut varsta de 18 ani. M-ar interesa sa aflu pana in ce luna voi primi alocatia. Stiu ... (vezi toată discuția)