avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista fapta fără sa lovești?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista fapta fără sa lovești?

Vreau sa știu și eu dacă am oprit langa 2 băieți care mi-au batut verisoarul primar și l-au și tăiat punându-i viața in pericol i-am rugat frumos să-l lase in pace sa nu-l mai bata mi-au zis sa ma dau jos din mașina ca ma taie eu i-am speriat cu mașina indreptunduma către ei fără sa ating pe niciunul din ei.politia a făcut proces verbal ca din supravegherea camerelor nu am lovit pe nimeni
Cel mai recent răspuns: adrianacernat , utilizator 18:00, 8 Decembrie 2019
Buna seara!
Teoretic, exista fapta fara sa lovesti. In speta dvs, parerea mea este ca nu ati putea fi tras la raspundere pt asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista fapta penală dacă nu lovești cu mașina pe cineva? Constantinstan777 Constantinstan777 Treceam pe strada și am oprit langa 2 băieții care l-au bătut pe varul meu primar in vârsta de 14 anii i-am rugat frumos sa nu-l mai bata să-l lase in ... (vezi toată discuția)
Intenția poate fi încadrată tentativa la omor Constantinstan777 Constantinstan777 Dacă m-am întâlnit cu 2 băieții care l-au batut pe varul meu in vârsta de 14 anii și am oprit langa ei am deschis geamul și chiar i-am rugat frumos ... (vezi toată discuția)
Intentia se poate încadra la tent de omor? Constantinstan777 Constantinstan777 In urma cu o luna și 1 săptămâna mergeam cu mașina pe un drum public văd in fata mea 2 indivizii care l-au bătut pe varul in vârsta de 14 anii.opresc ... (vezi toată discuția)