avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista fapta penală dacă nu lovești cu mașina pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista fapta penală dacă nu lovești cu mașina pe cineva?

Treceam pe strada și am oprit langa 2 băieții care l-au bătut pe varul meu primar in vârsta de 14 anii i-am rugat frumos sa nu-l mai bata să-l lase in pace la care ei mi-au spus sa ma dau jos ca ma taie și mi-au adresat injurii de familie.eu casa ii sperii m-am făcut cu mașina spre ei fără săi lovesc.a venit politia rutiera ei au declarat ca i-am lovit cu mașina.politia a vizionat camerele a făcut proces verbal ca din supravegherea camerelor nimeni nu a fost lovit cu mașina.dupa 4 zile l-au prins din nou pe varul meu de 14 anii și l-au înjunghiat cu,cuțitul.la ce fapta m-ar încadra pe mine in situația data?
Cel mai recent răspuns: Constantinstan777 , utilizator 15:32, 9 Decembrie 2019
Atat timp cat politia nu a consemnat eventuala dv implicare si lovire a batausilor iar acestia n pot dovedi cu document medical eventualele prejudicii,nu puteti fi accuzat de fapta sub incidenta penala
Va mulțumesc dar eu casa ii sperii m-am făcut cu mașina spre ei poate fi tentativa de omor dacă nici măcar nu i-am atins?

ynocentta a scris:

Atat timp cat politia nu a consemnat eventuala dv implicare si lovire a batausilor iar acestia n pot dovedi cu document medical eventualele prejudicii,nu puteti fi accuzat de fapta sub incidenta penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intenția poate fi încadrată tentativa la omor Constantinstan777 Constantinstan777 Dacă m-am întâlnit cu 2 băieții care l-au batut pe varul meu in vârsta de 14 anii și am oprit langa ei am deschis geamul și chiar i-am rugat frumos ... (vezi toată discuția)
Intentia poate fi încadrată la tent la omor fără sa lovești pe nimeni? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o întrebare dacă eu mergeam pe un drum public iar in fata mea pe marginea asfaltului văd 2 băieții care l-au bătut pe varul meu de 14 anii iar eu ... (vezi toată discuția)
Exista tentativa de omor dacă nu ai lovit cu mașina doar te-ai făcut cu mașina spre o persoana? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o nedumerire un prieten a oprit langa 2 băieții care iau bătut varul in vârsta de 14 anii.Prietenul meu trecea pe un drum public cu mașina el ia văzut ... (vezi toată discuția)