avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama a plecat în străinătate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama a plecat în străinătate

Buna ziua, Mama a părăsit copiii și a plecat în străinătate cu o alta persoană și a lăsat copiii cu mama ei,fara înștiințare mea și acordul meu.
Vreau sa depun divorț și ce șanse am sa câștig custodia copiilor?
Având în vedere cele învederate șansele ca domiciliul minorilor să fie stabilit la dvs cresc exponențial, deși de regulă se stabilește la mamă!
Totuși, dreptul nu este matematică deci o soluție favorabilă dvs depinde de multe aspecte, mergeți la o consultație juridică și prezentați-i unui avocat toată situația de fapt!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti sanse sa castigati minorii dar situatia trebuie atent analizata.Depinde foarte mult si ce va face mama minorilor.
Trebuie stabilita o strategie de actiune in functie de intreaga situatie de fapt.
Dupa ce avocatul va avea toatele elementele va putea stabili strategia concreta.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și părăsire de domiciliu ? Cătălin19700... Cătălin19700... Buna ziua. Am o mare problema. Soția mea a fugit de acasă și m-a lăsat cu 3 copii. Unul de 14 ani unul de 9 și unul de 3 ani jumătate. M-a mințit timp ... (vezi toată discuția)
Divort KOSOVO123 KOSOVO123 Durează mult un divort intentat de sot pt părăsirea domiciliului de catre soție?Am un copil de 16 ani iar soția lucrează în strainatate si a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Simina11 Simina11 Am un copil in varsta de 9 ani si vreau sa cer custodie definitiva. Sotul este agresiv verbal si fizic , este dependent de jocuri pariuri si consuma zilnic ... (vezi toată discuția)