avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... refuz eliberare adeverinta salariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

refuz eliberare adeverinta salariat

buna seara am sotia insarcinata cu ceva probleme la sarcina si a fost internata in spital intre timp i sa eliberat o adeverinta de la locul de munca care se pare ca este gresita adica ceva de genul subsemnata a beneficiat de n zile de concediu pana la 29 12 2019 si trebuia sa scrie pana la ziua internari in spital si can am cerut alta se pare ca nu pot sa imi dea ca ,contabila este in spital cu o mana rupta iar sotia nu poate astepta pana iese ea din spital pt ca ii trebuie la concediul medical si sa nu i se impute spitalizarea iar firma nu mai vrea sa elibereze alta adeverinta pana nu iese contabila din spital . ce este de facut
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 20:52, 9 Decembrie 2019
Buna seara,
Depuneti o adresa (sa luati si nr.de inregistrare ) la angajatorul ce a eliberat adeverinta prin care solicitati indreptarea erorii materiale din adeverinta deja emisa catre dvs. Daca este gresit inserata data de 29.12.2019 aceasta indreptare o poate face sub semnatura si administratorul societatii respective. Daca este mai mult decat aceasta eroare atunci numai cel sau cea responsabila cu HR.

Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femei insarcinate vladadrian29 vladadrian29 sotia mea este insarcinata si nu realizeaza venituri,ultima data a luat somaj pana in aprilie anul acesta,acum se afla la spital si ii cere adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Teren agricol sau faneata; autorizatie de construire Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Buna ziua, Situatia este in felul urmator: un teren situat intravilan intr-o mica localitate din judetul Arges Terenul se vinde in decembrie 2004, ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare eroare materiala anniela anniela Buna seara, Intr-un proces civil, partaj, in cadrul cererii de indreptare eroare materiala, s-au citat partile la data x... Aparatorul meu, fiind plecat din ... (vezi toată discuția)