avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Onorariu avocat în fesbateri succedorale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Onorariu avocat în fesbateri succedorale

Avocatul are dreptul sa solicite onorariul pentru fiecare parte aflata în dosar în cazul unui dosar care are obiect dezbatere succesorala? În speță aceasi masa succesorala și mai mulți moștenitori?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:49, 10 Decembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă toți moștenitorii au angajat același avocat, fiecare trebuie să-i plătească o cotă din onorariul negociat.
Dacă unul dintre moștenitori nu a apelat la avocat, acesta nu are ce onorariu să plătească.
Avocatul va fi platit de catre părțile pe care le reprezintă în proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere procedura succesorala olarasu ileana olarasu ileana Buna ziua! Pentru deschiderea procedurii succesorale,cu mai multi mostenitori, unde este recomandat sa ne adresam, din punct de vedere al valoarii taxelor de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
S-a blocat iesirea din indiviziune marfan marfan Stie cineva daca, dupa ce am facut dezbaterea succesorala la notar si am cazut de acord asupra masei si a cotelor, trebuie sa mai urmeze IN MOD OBLIGATORIU si ... (vezi toată discuția)