avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Daca sunt in concediu medical cu boala obisnuita mi se sisteaza stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cristinel Horeanu , Consilier juridic 14:36, 10 Decembrie 2019
Buna ziua ,Da,se sisteaza stimulentul deoarece beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului pe timpul concediului medical.

Nutz21 a scris:

Daca sunt in concediu medical cu boala obisnuita mi se sisteaza stimulentul de insertie?

Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Cristinel Horeanu, Consilier juridic
Se suspenda de tot sau doar in perioada concediului medical, apoi continua?
Reluarea plăţii drepturilor suspendate se face
începând cu ziua în care mergeți din nou la serviciu.
Se suspenda de tot sau doar in perioada concediului medical, apoi continua?

Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Cristinel Horeanu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Dupa cic de 1 an am fost in preaviz 20 zile( s a desfiintat punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea). Am depus actele pt stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Revenire stimulent insertie dya_ioana19 dya_ioana19 În momentul de fata am revenit la locul de munca din CCC și încasez stimulent de inserție. Daca îmi iau o luna de zile de concediu fără plata, când ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie in timpul concediului de maternitate Arabellla Arabellla Sunt in CCC cu copilul 1. Vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent in urmatoarea situatie: - ma intorc la lucru cu 60 de zile inainte de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)