avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de folosință pentru fotografii cu scop de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de folosință pentru fotografii cu scop de promovare a artistului fotograf

Ce contract trebuie semnat de către o asociație cu câștigătorii unui concurs de fotografie(organizat de aceasta) pentru ca asociația să poată printa fotografiile și expune în cadrul unor evenimente tematice, dar și pentru a le folosi în mediul on-line(pe site, pag. fb etc), ori în format printrat într-un album? Menționez că în toate situațiile enumerate mai sus numele fotografului, împreună cu ceva scurtă descirere (și posibil și o fotografie portret cu fotograful) vor fi alăturate fotografiilor expuse.
Unde aș putea găsi un model pentru un astfel de contract/acord?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:47, 10 Decembrie 2019
pe acest site nu veti gasi tipizate.
de regula, clauzele contin cesiunea explicita a drepturile de autor ale tuturor fotografiilor, nu doar ale celor castigatoare catre organizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu agentie de modeling rosa_weigand rosa_weigand Am semnat un contract de colaborare cu o asa-numita agentie de modele, care mai tarziu am aflat ca functioneaza pe baza de taxa pe vise. Nu ma deranjeaza atat ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este un joc de noroc? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)