avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... documente
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

documente

Bună seara, in urma cu 2 ani am nascut un băiețel pe teritoriul albanez are certificat de nastere si pașaport albanez tatăl copilului find de origine albaneză, eu in acea perioada nu am putut face copilului documente românești pt că eram in divort cu fostul soț, eu si tatăl copilului nu suntem căsătorit întrebare mea este :
CUM POT SA FAC DOCUMENTE ROMANESTI COPILULUI (certificat de nastere )pt a obtine si cetățenie română și dacă se poate angaja un avocat pt a mă ajuta ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lili elena , utilizator 15:46, 12 Decembrie 2019
Buna seara,
Puteti realiza transcrierea certificatului de nastere al copilului in Romania, daca aveti nevoie de ajutor in acest sens ne puteti scrie la e-mail: avocat.office@yahoo.com
Buna ziua, imi puteti spune daca transcrierea certificatului de nastere se poate face si la Ambasada din Muntenegru copilul find nascut in Albania. Va multumesc si pt raspunsul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cetatenie romana pt. copil elena_eu elena_eu buna ziua, Ma numesc Ivona si am un baietel de 3 ani cu un cetatean albanez, nu sunem casatoriti. Copilul sa nascut in Albania,are cetatenie albaneza si ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in italia Ioana84 Ioana84 Buna seara ma numesc Ioana si am o fetita de 1 luna. Sunt aici de 10 ani,si sotul de 16 ani,sotul meu e cetatean albanez. Vroiam sa stiu este obligatoriu sa ... (vezi toată discuția)