avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... obtinere cetatenie romana pt. copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

obtinere cetatenie romana pt. copil

buna ziua,

Ma numesc Ivona si am un baietel de 3 ani cu un cetatean albanez, nu sunem casatoriti. Copilul sa nascut in Albania,are cetatenie albaneza si figureaza cu numele tatalui in certificatul de nastere. va rog frumos sa imi spuneti cum trebuie sa procedez si ce acte am nevoie pentru a obtine cetatenie romana pentru copil.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:47, 16 August 2016
Copilul dvs. este cetatean roman fiind nascut de dvs.(daca sunteti cetatean roman). Trebuie doar sa solicitati transcrierea certificatului sau de nastere. Pentru aceasta va veti adresa ambasadei sau primariei dvs. de domiciliu din Romania.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente Lili elena Lili elena Bună seara, in urma cu 2 ani am nascut un băiețel pe teritoriul albanez are certificat de nastere si pașaport albanez tatăl copilului find de origine ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea minorului in italia madalina883 madalina883 buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani. anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in italia Ioana84 Ioana84 Buna seara ma numesc Ioana si am o fetita de 1 luna. Sunt aici de 10 ani,si sotul de 16 ani,sotul meu e cetatean albanez. Vroiam sa stiu este obligatoriu sa ... (vezi toată discuția)