Buna ziua! Locuiesc in aceiasi curte cu fratele meu. El are o jumatate si eu o jumatate. Avem o cale de acces comuna in indiviziune. Terenul este ingust . In partea din fata sunt casele in spate gradinile. Vreau sa vand o parte din gradina mea din spatele casei nepotului meu (fiului fratelui meu). Stiu ca legea stipuleaza obligativitatea asigurarii unei cai de acces. Practic, el nu se poate realiza pentru ca gradina mea se invecineaza cu gradinile vecinilor si nu se poate face nici o cale de acces efectiv. Fiind fiul fratelui meu, este posibil ca sa fie considerata drept cale de acces partea de indiviziune comuna cu fratele ? Multumesc
Trecerea se va putea face pe partea de teren pe care se facea anterior trecerea, iar intinderea si modul de exercitare a dreptului de trecere pot fi determinate prin intelegerea partilor.
Cale de acces
ContSters78644
sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)