avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis majorata la 60 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis majorata la 60 zile

Buna ziua, in urma trecerii pe rosu am fost sanctionat cu amenda si retinerea permisului de conducere pe 30zile. Acum am primit la cutia postala o scrisoare de la Brigada rutiera ca acesta este suspendat pe o perioada de 60zile, pentru ca mi-a mai fost suspendat permisul in ultimele 6 luni.
Intrebarea mea este era obligatia agentului care mi-a intocmit procesul verbal, sa scrie in PV ca imi este suspendat pe 60zile sau nu?
Si daca da acesta este caz de nulitate al PV?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2019
mihaidragos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:23, 12 Decembrie 2019
Nu este caz de nulitate. Agentul nu avea de unde sa stie ca a mai fost suspendat.
Nu este caz de nulitate a procesului verbal, dar nici șanse de câștig dacă vă gândiți să depuneți o plângere contravențională.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere ileana7 ileana7 Buna ziua, Lucrez in Austria , ca sofer, unde am obtinut si permis de conducere. Am ajuns in Romania cu masina Nisan si o platforma ce a depasit ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Plangere proces verbal contraventie alcoolemie 0.07 GabrielBoby GabrielBoby Pot depune contestație pentru a-mi recupera permisul şi in ce masura mi se poate admite şi transforma doar în amenda pentru un proces verbal de ... (vezi toată discuția)