avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor cu nume necunoscut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor cu nume necunoscut

as avea si eu o intrebare
Tatal meu a decedat dar inca nu am dezbatut succesiunea
Din discutiile care le-am avut cu mama mea care si ea a decedat inaintea lui ,mi a spus ca ar mai avea o fiiica dintr-o casnicie anterioara. Dar nu cunosc numele acelei femei , nu am vazut-o niciodata, iar tatal meu a negat ulterior ca ar avea o fiiica
Ce pot sa ii spun notarului despre mostenitori atunci cand va intreba la dezbaterea succesiunii?

Alte discuții în legătură

Copii din alta casatorie a sotiei supravietuitoare mostenesc? DoamnaThe DoamnaThe Buna ziua, Am obtinut de curand un titlu de proprietate unde proprietari sunt tatal (pe care il mostenesc) impreuna cu doi frati. Pt suplimentarea ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - un beneficiar decedat Laur94 Laur94 Buna - as aprecia enorm o opinie in legatura cu un Certificat de Mosternitor pentru o gospodarie. Certificatul este pe numele tatalui meu decedat si a sorei ... (vezi toată discuția)