avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate canalizare infundata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

canalizare infundata

Buna ziua,locuiesc in Bragadiru Ilfov si in fata casei mele s-a construit un imobil cu 12 apartamente si la care s-a facut o canalizare legata la 150m in strada principala.problema este ca aceasta refuleaza in strada langa imobil si implicit langa curtea mea.Mentionez ca strada nu este racordata la canalizare.Ce pot face si unde ma pot plange ?
multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
nblaky, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:07, 12 Decembrie 2019
Buna ziua,
Puteti incepe cu primaria si DSP.
Reclamatia o depuneti in scris, la registratura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canalizare defecta nblaky nblaky Buna ziua,locuiesc in Bragadiru Ilfov si in fata casei mele s-a construit un imobil cu 12 apartamente si la care s-a facut o canalizare legata la 150m in ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare-poluare mediu inconjurator teomax1 teomax1 Buna ziua Ma numesc Badea , locuiesc in Chiajna, Ilfov de trei ani., trei ani de cand lupt cu autoritatiile locale pentru rezolvarea canalizarii . Problema ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)