avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Momentul intrarii in vigoare a unei Hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Momentul intrarii in vigoare a unei Hotarari judecatoresti

O hotarare judecatoreasca aflata in ultima instanta (nu mai este cale de atac) de dizolvare a unei asociatii pronuntata pe 1 decembrie (am vazut asta pe net, pe scurt, continutul hotararii), isi produce efectele din momentul pronuntarii (1 dec) sau din momentul in care o primesc? Daca se poate si articolul care reglementeaza acest aspect? Adica pot sa ma fac ca nu stiu si sa continui activitatea ca si pana atunci? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
anamaria13, utilizator
Cel mai recent răspuns: anamaria13 , utilizator 08:08, 13 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult, am inteles nuanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluția este: ,,repune cauza pe rol, pentru a pune în discuția părților calificarea caii de atac.'' Îmi poate explica cineva ce presupune asta, concret? steflea steflea Buna seara , O contestatie la executare , la judecata pe fond , dosarul se suspenda pentru lipsa partilor , cu recurs pe perioada suspendarii ; nu am stiut ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui asociat dintr-o societate cu raspundere limitata marian diaconu marian diaconu In cazul retragerii pronuntata de instanta judecatoreasca -care este momentul din care se stabilesc drepturile asociatului retras? (vezi toată discuția)
Recurs sau contestatie in anulare? stefan_dumitru_m stefan_dumitru_m am fost rugat de un prieten sa-l ajut cu o problema..si as avea nevoie de un sfat:D. lucrurile stau cam asa: fiind sanctionat pentru trecere la nivel de cale ... (vezi toată discuția)