Cum v-am spus și mai sus ,nu dați bani ,nu sunteți obligata sa cumpărați ,dacă vor să vanda trebuie sa o facă așa cum trebuie. Ce nu înțeleg eu e cum dumneavoastră vreți să cumpărați niste poze de pe olx,practic asta faceti , recomandarea mea este sa mergeți să vedeți imobilul în ce stare este ,dacă într-adevăr există,cum sa mai spus verificați actele imobilului . După luați legătura cu proprietarii pentru cumpărare.
lidiadiana a scris:
Multumesc pentru raspuns.Atunci de ce spune ca vine el cu sotia in tara si deja a facut demersurile la un notar in tara,si i-am trimis prin e-mail o poza cu buletinul meu.Va veni in data de 23decembrie, spunindu-mi ca a cumparat bilete de avion, doar vine sa semneze si pleaca.Sincer va scriu ca nu stiu ce sa fac,pentru ca va fi nevoie s-a vind apartamentul ca sa pot cumpara casa.Nu stiu ce acte are, eu locuiesc in Craiova si vinzatorul in Deta-Timis.Este foarte departe s-a ma pot deplasa..Pot spune ca nu am vazut casa decit ce am vazut pe olx si ce mi-a trimis el.Mi-a placut si de aceea nu am fost pina acolo, spunindu-mi vinzatorul ca pot merge sa o vad si va veni fratele lui s-a imi arate casa.Dupa multe discuti cu vinzatorul a spus ca va risca sa vina in tara cu avionul, dar poate ma razgindesc si nu o cumpar, i-am explicat ca daca vrea sa vinda trebuia s-a fi lasat procura la cineva sau sa vina.Eu ce sa fac s-a platesc bilete de avion, eu sunt cumparator iar el vinzator, fiecare stie ce vrea. Multumesc.