avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna ziua.ma poate ajuta cineva cu sfaturi .am vândut masina in octombrie fara acte semnate deoarece nu funcționa imprimanta pentru a scoate contractele .urmand ca a doua zi sa ma întâlnesc cu cel căruia i am dat masina.el are doar certificat de înmatriculare de la masina mea.eu de pe data de 3 octombrie stau cu actele completate si astept.l am sunat in nenumarate randuri .dansul ma duce cu vorba ca vine si nu mai vine.acum cateva zile i am spus că dacă nu vine sa rezolvăm problema. Ma voi duce la poliție.eu practic vreau sa scot masina de pe numele meu..acum două zile imi spune ca va veni sa imi dea plăcuțele si certificatul pentru ca vrea sa o vanda pe bucati .eu stând cu chirie nu am cum sa fac dovada că si act ca am unde sa depozitez masina.ce poate face ca sa scap de masina de pe numele meu.vreau sa o radiez si de la primărie și de la poliție.multumesc
Cel mai recent răspuns: maryana8090 , utilizator 11:42, 12 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

Doar cu ajutorul instantei de judecata se poate rezolva problema radierii autoturismului prin formularea unei actiuni privind constatarea vanzarii si radierea autoturismului de pe numele dumneavoastra.
Va trebui sa dovediti aspectul vanzarii cu alte mijloace de proba daca nu detineti contractul semnat (martori, eventual dovada platii, mesaje sms,, tot ce puteti detine).
La prima vedere s-ar putea sesiza politia pentru deposedarea dv de autoturism eventual ptr abuz de incredere si ar fi oprit in trafic imediat ce autoturismul ar fi depistat, insa daca sustineti ca a existat o vanzare ar fi mai recomandata actiunea in instanta.

Buna ziua.mersi frumos de răspuns. Actiunea in instanta însemnând? Sa dai in judecată persoana care are acum masina? Sau cum? Mersi
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru radiere auto de pe rol fiscal este necesar sa depuneti la autoritatea fiscala teritoriala document legal de instarinare vehicul
buna ziua,si multumesc pentru raspuns.document legal pentru autoritatea fiscala insemnand ce anume?citeam pe net despre acea declaratie notariala pe propria raspundere ,se poate folosi si la fiscal si la politie?in fapt persoana care a luat masina de la ine acum o tine in curte fara asigurare,nu o foloseste,eu doar vreau sa o radiez si de la politie si de la fisc de pe numele meu..mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)
Am o mașină Marcu Cosmin Marcu Cosmin Am o mașină Opel Astra f și nu am fiscal la ea am loato de la un prieten si nu mi-a spus de unde a loato din greșeală m-am întâlnit cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Contract v-c auto MariusCstn MariusCstn Va salut! In urma cu cateva saptamani mi-am vandut masina, scotand la imprimanta 2 contracte de V-C pentru masini rulate (gasite pe net) si completate ambele ... (vezi toată discuția)