avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general profit operational
Discuție deschisă în Contabilitate în general

profit operational

Am nevoie de ajutor. Vreau sa stiu daca pt o firma venitul operational se calculeaza ca diferenta dintre cifra de afaceri neta si cheltuielile de exploatare.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 10:59, 6 Decembrie 2009
da asa este Venitul operational este diferenta intre Veniturile din exploatare(cifra de afaceri) -cheltuielile de exploatare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru suprafata apia in cifra de afaceri lexidn lexidn buna ziua! as avea urmatoarea intrebare pentru dumneavoastra : subventiile primite pentru suprafata de la APIA intra in calculul cifrei de afaceri in cadrul ... (vezi toată discuția)
Firma a primit o notificare de la anaf Georgeta C. Georgeta C. Buna ziua! Firma a primit o notificare de la ANAF cu urmatorul risc identificat: - valoare neconcordanta intre datele din situatiile financiare anuale ... (vezi toată discuția)
Calcul marja bruta din vanzari carabela_anca carabela_anca Nu sunt foarte lamurita cum calculez marja bruta din vanzari. Am gasit formula profit brut din vanzari/cifra de afaceri . Nelamurirea pleaca de la profitul ... (vezi toată discuția)