cine poate sa imi spuna cum sa procedez , acum 2 luni jumate am parcat involuntar pe linia continua pt biciclisti dar nu am incomodat trecerea prin fata masinii a biciclistilor deci am lasat spatiu suficient de trecere iar dupa ce mi-a facut poza comunitaru fara sa am lipit in parbriz autocolantul cu amenda mia zis ca sa-i dau actele si iam zis ca nu le am iar acesta dupa ce mia luat nr. de la masina mia trimis la firma o citatie prin care patronul meu a trmis datele mele din buletin iar acum sint invitat la ei pentru.....nu stiu ce urmeaza ,dar din cite am inteles pt. amenda este corect dupa atita timp si daca trebuie sa accept amenda sau nu pe data de 07-12 trebuie sa ma prezint la ei astept rasp.
multumesc pt rasp. am fost deja si am dat o declaratie si acum astept rasp uns sa vd ce fac imi trimit amenda sau nu dar si agentul de acolo cu care am dat declaratia imi spunea ca sar putea sa nu primesc pt ca nu am autocolantul lipit pe geam si nu apare in poza lor . ORICUM MULTUMESC PT. RASP.mult respect in continuare