avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme cu Politia comunitara m-au chemat dupa 2 luni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme cu Politia comunitara m-au chemat dupa 2 luni pt. parcare pe pista de biclisti

cine poate sa imi spuna cum sa procedez , acum 2 luni jumate am parcat involuntar pe linia continua pt biciclisti dar nu am incomodat trecerea prin fata masinii a biciclistilor deci am lasat spatiu suficient de trecere iar dupa ce mi-a facut poza comunitaru fara sa am lipit in parbriz autocolantul cu amenda mia zis ca sa-i dau actele si iam zis ca nu le am iar acesta dupa ce mia luat nr. de la masina mia trimis la firma o citatie prin care patronul meu a trmis datele mele din buletin iar acum sint invitat la ei pentru.....nu stiu ce urmeaza ,dar din cite am inteles pt. amenda este corect dupa atita timp si daca trebuie sa accept amenda sau nu pe data de 07-12 trebuie sa ma prezint la ei astept rasp.
Cel mai recent răspuns: PLACINTA OCTAVIAN , utilizator 19:37, 8 Decembrie 2009
Trebuia sa trimita procesul verbal de sanctionare in termen de o luna de la data constatarii faptei considerata contraventie.
multumesc pt rasp. am fost deja si am dat o declaratie si acum astept rasp uns sa vd ce fac imi trimit amenda sau nu dar si agentul de acolo cu care am dat declaratia imi spunea ca sar putea sa nu primesc pt ca nu am autocolantul lipit pe geam si nu apare in poza lor . ORICUM MULTUMESC PT. RASP.mult respect in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.am urcat in ratb și am uitat sa validez cardul..la ... andreeageorgiana909@gmail.com andreeageorgiana909@gmail.com Buna seara.Am urcat in RATB și am uitat sa validez cardul..la următoarea stație a urcat controlorul și Ma prins fără el validat,aveam bani pe card!mia ... (vezi toată discuția)
Acuzat de politia rutiera pe nedrept "trecere pe linia dubla contiinua" am dovezi ca nu e asa ! IdaTuning IdaTuning Buna ziua ... astazi am avut \"norocul\" sa fiu oprit de politie . de ce? Pentru ca domni politisti au vazut ca am trecut pe linia dubla continua ... am mers ... (vezi toată discuția)
Amenda ciudata?! monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog tae mult dati-mi un sfat in urmatoarea speta:autocarul societatii a fost oprit de cei de la drumuri fara rovinieta,ideea era ca ea exista dar ... (vezi toată discuția)