Buna ziua! Am o nelamurire de cateva zile si nu stiu ce se petrece. Am plecat pentru 21 zile sa lucrez in strainatate si cand m-am reintors, era diferenta de 10 m apa rece si 5 m de apa calda la consum citit de pe apometru. Cum se poate intampla asa ceva intr-o garsoniera de 26 de metri in 21 de zile, in conditiile in care a stat decat prietenul meu in perioada aceea in garsoniera, iar majoritatea timpului a fost la munca si nu a folosit apa non stop? A fost o perioada in care am stat si cate 3 persoane in garsoniera si doar una lucra (deci jumatate de luna era la munca) , iar celelalte doua erau mai mult acasa si faceau consum, plus ca atunci cand eram 3 in garsoniera s-a si renovat, deci a fost un consum mai mare decat de obicei, dar nici atunci nu s-a consumat atatia metri cubi de apa, doar 6 de rece si 5 de calda. Nu inteleg de ce s-a inregistrat atat de mult la apometru,eu contoarul si tot ce tine de intretinere le citesc odata la 10 zile si le notez pe tabel, si nu am mai intalnit asemenea situatie.Mentionez ca este doar un singur apometru, la bucatarie, nu este garsoniera care sa aibe unul la bucatarie si inca unul la baie.
Este greu de precizat concret factorul generator
Poate fi vorba fie despre consum real,de defectiune la aparatul de contorizat consum sau eroare de notare corecta la citirea consumului