avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare prejudiciu din service auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare prejudiciu din service auto

Am un autoturism care a intrat in service-ul auto acum un an pentru citeva reparatii acoperite de CASCO. Durata de stationare in service a fost mare si pentru ca masina nu a fost pregatita de iarna s-a produs inghetul in motor si s-a deteriorat chiuloasa masinii.
Cum procedez ???
Cel mai recent răspuns: nod , utilizator 04:35, 3 Februarie 2020
Normal dupa dv cine are obligatia sa asigure starea tehnica si buna functionare a bunului proprietate ?
Dupa un an de zile este greu sa probati culpa servicelui auto
Daunele acoperite de asigurarea CASCO vor fi plătite de asigurator, iar celelalte de dvs.
Daca eu predau un bun catre un tert pentru ca acesta sa il foloseasca (in acest caz sa il repare) iar acesta produce o dauna bunului aflat in utilizarea lui, se transfera si responsabilitatile pentru folosirea bunului asupra tertului utilizator ???
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
nod, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism nicoletavlaicu nicoletavlaicu Va rog sa imi spuneti daca am asigurare rca ,daca in aceasta asigurare intra si furtul din autoturism al bunurilor din interior.va multumesc,. (vezi toată discuția)
Masina distrusa in gangul blocului slider521 slider521 Buna seara, Din pacate imi incep activitatea pe acest site cu o problema mare. Sunt proprietar in doua blocuri vecine, respectiv imobilul A, care se ... (vezi toată discuția)