avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF ii poate bloca contul bancar fiului?
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF ii poate bloca contul bancar fiului?

Daca o ruda de gradul 1 (ex. mama) are datorii la ANAF , cei de acolo ii pot bloca contul bancar fiului? Sau acest lucru este interzis?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dani.Dinita , utilizator 20:34, 21 Decembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nicio legatura intre datoriile mamei si banii fiului. Contul fiului nu poate fi blocat pt datoriile mamei, doar pt ale lui..
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pensie cristi0009 cristi0009 Mama vrea sa plece din tara si vrea sa-mi faca procura la pensie sa i-o ridic eu.Problema este ca ANAF-ul i-a blocat un sfert din pensie si va intreb daca ... (vezi toată discuția)
Poprirea pensiei de intretinere pt minor mariaa2453 mariaa2453 Buna seara Fostul meu sot plateste pensia de interinere pt minor intr-un cont bancar care mi-a fost poprit pt neplata unui credit . In respectivul cont ... (vezi toată discuția)
Martori incredintare minor costingh costingh Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu pasii ce trebuie urmariti pt incredintarea minorului tatalui printr-un proces. mama minorului a avut o relatie ... (vezi toată discuția)